skip to Main Content

Fietsverhuur de Jong is een kleinschalig (eenmanszaak) opgericht in 2008, met als doel het verhuren van fietsen en verlenen van service op locatie.

Als enigste fietsverhuurbedrijf op Ameland heb ik geen fysieke winkel, middels mijn webwinkel kunt u fietsen boeken en deze worden dan op de gewenste locatie en tijdstip bezorgt en ook weer opgehaald. Ik bezorg bij uw vakantieadres of (ook erg handig) direct bij aankomst van de veerboot, bagagevervoer naar uw vakantie accommodatie en vice versa kan ik desgewenst ook verzorgen dit doe ik dan zonder extra kosten. Middels deze vorm van verhuur hoeft u niet op zoek naar een winkel, of in drukke tijden in de rij te staan.

Ook geloof ik niet alleen in het leveren van goede fietsen maar ook goede service hoort daarbij, bijvoorbeeld als u onderweg pech heeft met de fiets dan kom ik op locatie langs om de het probleem te verhelpen of om de fiets te ruilen zodat u snel weer op weg kunt.

Heeft u bij mij geboekt en wilt u om wat voor reden dan ook annuleren dan is dit kosteloos, eventueel betaalde huur wordt 100% vergoed.

Kortom ik ben erg service gericht en hoop u dan ook graag als klant en als gast van Ameland te mogen verwelkomen.

Close search
Winkelmand
Back To Top
× WhatsApp