Überspringen zu Hauptinhalt

Wij zijn een kleinschalig verhuurbedrijf met als kernactiviteit het GRATIS bezorgen van fietsen en verlenen van service op locatie. Dit doen wij doormiddel van een webwinkel. Wij hebben dan ook geen winkelpand waar u zelf naar toe moet komen om een fiets te huren. Wij komen altijd naar u toe.

Dit doen wij 7 dagen in de week. Bezorgen en / of ophalen voor 08.30 uur of na 18.00 uur in overleg. Desgewenst brengen wij de fietsen op uw vakantieadres of direct bij aankomst van de veerboot. Indien nodig is het mogelijk om bij het huren van fietsen vanaf de veerdam uw bagage gratis te vervoeren naar uw vakantieadres en vice versa.

U kunt tot 2 uur voor aanvang van de gewenste huurperiode online een reservering plaatsen. Een geplaatste reservering kunt u altijd zonder kosten nog aanpassen of annuleren. (bijvoorbeeld bij slecht weer). Tevens hebben wij als enige fietsverhuurder op Ameland een pechhulp service voor onderweg. Mocht u onverhoeds toch pech krijgen met het gehuurde dan kunt u ons bellen en wordt u door ons weer zo snel mogelijk op weg geholpen.

Tevens krijgt u bij het huren van fietsen een gratis fietsroutekaartje van het eiland.

Als u fietsen voor 1 dag of voor een langere periode wilt huren, het kan bij Fietsverhuur de Jong. Kies voor gemak en reserveer nu online.

Voor groepen hanteren wij aangepaste prijzen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar fietsverhuurdejong@gmail.com

Suche schließen
Warenkorb
An den Anfang scrollen
× WhatsApp