Skip to content

Ik heb een kleinschalig verhuurbedrijf met als kernactiviteit het GRATIS bezorgen van fietsen en verlenen van service op locatie. Dit doe ik doormiddel van een webwinkel. Ik heb dan ook geen winkelpand waar u zelf naar toe moet komen om een fiets te huren. Ik kom altijd naar u toe.

Dit doe ik 7 dagen in de week. Bezorgen en / of ophalen voor 08.30 uur of na 18.00 uur in overleg. Desgewenst breng ik de fietsen op uw vakantieadres of direct bij aankomst van de veerboot. Indien nodig is het mogelijk om bij het huren van fietsen vanaf de veerdam uw bagage gratis te vervoeren naar uw vakantieadres en vice versa.

U kunt tot 2 uur voor aanvang van de gewenste huurperiode online een reservering plaatsen. Een geplaatste reservering kunt u altijd zonder kosten nog aanpassen of annuleren. (bijvoorbeeld bij slecht weer). Tevens heb ik als enige fietsverhuurder op Ameland een pechhulp service voor onderweg. Mocht u onverhoeds toch pech krijgen met het gehuurde dan kunt u mij bellen en wordt u door mij weer zo snel mogelijk op weg geholpen.

Als u fietsen voor 1 dag of voor een langere periode wilt huren, het kan bij Fietsverhuur de Jong. Kies voor gemak en reserveer nu online.

Reviews

Contacten en vlot via de app, ook is hij zeer flexibel en vriendelijk. Vincent stond beide keren (heen en terug) keurig op tijd op de kade. Fiets in top conditie. Kom ik nog eens op Ameland dan weet ik bij wie ik weer huur en als ik vrienden hoor die naar Ameland gaan: ik promoot Vincent!

Rian Ezendam
Google Review
Rating: 5

Super service !! reageren snel en attent !! en fijne fietsen !!

eveline janssen
Google Review
Rating: 5

Uitstekende service! Hele nieuwe elektrische Sparta fietsen waarmee je het hele eiland in een dag kan zien met maximale ondersteuning! Goede accu en sterke motor. Fietsen stonden klaar bij aankomst op de pier en onze tassen werden kosteloos …

Lucas AJ
Google Review
Rating: 5

Via Internet fietsen bij de Jong gehuurd, waren perfect bij ons hotel afgeleverd en na ons verblijf ook weer opgehaald, goede service en we werden vriendelijk geholpen. Voor ons volgende bezoek aan Ameland zeker aan te raden.

Bert Breedveld
Google Review
Rating: 5

Fietsverhuur de Jong heeft, zoals altijd, weer fijne en goed onderhouden fietsen verhuurd. We konden ze ophalen op de veerdam bij de boot, de bagage werd afgeleverd bij onze accommodatie en via whatsapp is het snel en prettig communiceren bij wijziging van de plannen! Volgende keer weer huren bij de Jong hoor!

Jendy Jalving
Google Review
Rating: 5
Winkelwagen
Back To Top
× WhatsApp